Een website dat werkt voor jou

Bedrijf, ZZP'er of Webshop? Wij hebben de oplossing voor jou.

Voor elk formaat bedrijf bieden we een pakket aan voor een op maat gemaakte website die perfect bij jouw behoeften past.

Kleine website

500, 00

Ideaal voor kleine bedrijven + zzp'ers

Modern design
Tot 4 webpagina's
100% jouw eigendom
WordPress CMS
Gratis stockfoto's
Google statistieken
Optioneel: hosting €15 p/m
Onbeperkt e-mailaccounts (hostingpakket)
Optioneel: onderhoud vanaf €25 p/m
1 maand gratis support
Uitgebreide website

1000, 00

Voor groeiende bedrijven

Modern design
Tot 10 webpagina's
100% jouw eigendom
WordPress CMS
Gratis stockfoto's
Google statistieken
Google Maps bedrijfsprofiel
Optioneel: hosting €15 p/m
Onbeperkt e-mailaccounts (hostingpakket)
Optioneel: onderhoud vanaf €25 p/m
1 maand gratis support
E-commerce

2.500/vanaf prijs

Speciaal voor webshops

Modern design
Online betalen
100% jouw eigendom
Woocommerce & Shopify
iDeal, Bancomfort en meer
Gratis stockfoto's
Google statistieken
Optioneel: hosting €15 p/m
Onbeperkt e-mailaccounts (hostingpakket)
Optioneel: onderhoud vanaf €25 p/m
1 maand gratis support
Uniek maatwerk & designs
Elk ontwerp is op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op de identiteit en doelen van jouw bedrijf en doelgroep.
SEO-geoptimaliseerd
Onze websites worden gebouwd met aandacht voor zoekmachine-optimalisatie, wat zorgt voor een betere vindbaarheid en ranking op zoekmachines.
Responsief & toegankelijk
Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook responsief op verschillende apparaten en toegankelijk voor een breder publiek.
Snelheid & prestaties
Snelle laadtijden zorgen niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar hebben ook een positieve invloed op zoekmachine-ranking en conversies.
Gebruiksvriendelijk
We streven naar een gebruikerservaring, waar bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de gewenste informatie snel kunnen vinden.
Ondersteuning & onderhoud
Wij bieden continue ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig is.

Webdesign

We bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften en doelen. Ontdek hier enkele veelgestelde vragen over onze webdesign pakketten en hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen.

Ons webdesign onderscheidt zich door een combinatie van creativiteit, functionaliteit en doelgerichtheid. We richten ons niet alleen op het ontwerp, maar ook op het bieden van oplossingen die jouw bedrijf laten groeien. Elk ontwerp is uniek en afgestemd op jouw merkidentiteit.

De duur van het ontwerpproces is 14 dagen, maar varieert afhankelijk van de complexiteit van de website. We streven ernaar efficiënt te werken zonder in te leveren op kwaliteit, met transparante communicatie over de tijdslijnen.

Ja, absoluut! Onze websites zijn gebouwd met gebruiksvriendelijke content management systemen. Als je je wilt focussen op het laten groeien van je bedrijf kan je er ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen.

Onze pakketten zijn transparant. Eventuele extra kosten worden duidelijk besproken voordat we aan de slag gaan. Geen verborgen verrassingen; eerlijke en duidelijke communicatie staat bij ons voorop.

Beginnen is eenvoudig! Neem gewoon contact met ons op via het contactformulier op onze website, en we plannen graag een vrijblijvend gesprek in om jouw behoeften te bespreken en een offerte op maat te maken.

Hosting & onderhoud

Ook zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid snel, veilig en betrouwbaar is. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze hosting- en onderhoudsdiensten, die ervoor zorgen dat jouw website altijd in topvorm blijft.

Professionele hosting zorgt voor een snelle en betrouwbare website. Het minimaliseert downtime, verbetert de gebruikerservaring en heeft positieve effecten op je SEO-prestaties.

Ons onderhoudspakket omvat regelmatige updates, back-ups, beveiligingscontroles en technische ondersteuning. We nemen de last van technisch beheer weg, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is: jouw bedrijf.

We begrijpen dat tijd cruciaal is. Ons toegewijde team staat paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, waardoor jij je kunt concentreren op je bedrijf.

Ja, flexibiliteit is belangrijk. Ons onderhoudspakket is maandelijks opzegbaar. We geloven in het bieden van continue waarde, en je hebt de vrijheid om te beslissen wat het beste voor jouw bedrijf is.

Een overstap is moeiteloos. Neem gewoon contact met ons op, en we bespreken de details. We zorgen voor een soepele overgang, waarbij jouw website snel en veilig wordt overgebracht naar onze hosting-infrastructuur.

Explosieve groei

De cijfers vertellen het succesverhaal

Wij ondersteunen meer dan 50 bedrijven.

0

Dagen van kwaliteit

0+

Tevreden klanten

0+

Afgeleverde websites

0k+

Organische leads